June 19, 2021

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! Semnalul reformei PSD a început cu Dâmbovița!

Semnalul reformei PSD a început cu Dâmbovița!

A trecut un an de la alegerile din ianuarie 2020. A fost un an dificil, plin de provocări, atât din punct de vedere politic, dar și administrativ. Era nevoie de o schimbare de mentalitate și de viziune la nivelul conducerii, iar în ianuarie 2020, pentru prima dată în istoria PSD Dâmbovița, în competiția internă care avea să asigure conducerea organizației, s-au înscris două echipe.

Alături de colegii am câștigat alegerile din cadrul organizației, schimbarea fiind cerută de membrii partidului, dar și de dâmbovițenii care nu se mai simțeau reprezentanți de PSD Dâmbovița.

Pentru a putea face o comparație în ceea ce privește vechiul și noul PSD, trebuie doar să privim datele care ne arătau unde se clasa organizația dâmbovițeană la momentul ianuarie 2020.

Cu câteva luni înainte, la alegerile europarlamentare, PSD Dâmbovița obținea 32% din voturile dâmbovițenilor. Un procent asemănător a fost obținut și în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Aceste rezultate erau un semnal că lucrurile trebuie schimbate la nivelul PSD Dâmbovița.

Forța dată organizației de transformările petrecute la începutul lui 2020 s-a putut vedea cel mai bine în alegerile locale din luna septembrie.

PSD Dâmbovița are 63 de primari, 65 de viceprimari, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița, vicepreședinții și funcția de președinte al acestuia. Rezultatele din septembrie ne-au poziționat pe locul 3 în Regiunea Sud-Muntenia.

Alegerile locale au arătat că noi, reprezentanții Partidului Social Democrat, am receptat rapid mesajele dâmbovițenilor, că suntem conectați la nevoile reale ale acestui județ și că acționăm în consecință.

Echipa PSD Dâmbovița fermă, decisă, implicată și devotată cetățenilor județului Dâmbovița a dat dovadă de bune intenții, spirit de conlucrare și unitate.

Alegerile parlamentare aveau să ne confirme că PSD Dâmbovița este pe drumul cel bun. Datorită proiectelor noastre, organizația s-a situat pe locul 4 la nivel național ca procente obținute, iar în Parlamentul României, Dâmbovița are o echipă a PSD compusă din 4 deputați și un senator. PSD Dâmbovița a câștigat alegerile parlamentare în 74 din cele 89 de localități dâmbovițene.

Diferența PSD 2019 – PSD actual se vede cel mai clar în procente.

De la 32,49%, la 45,41%.

Totul se datorează muncii de echipă, iar noi, din 2020 și până acum, am demonstrat că suntem alături de dâmbovițeni! Toate propunerile și proiectele noastre au ca fundament nevoile reale ale oamenilor.

Tot ceea ce s-a realizat în ultimul an se datorează membrilor și simpatizanților PSD, fără de care rezultatele politice ale anului 2020 nu ar fi fost posibile, iar pentru susținerea lor, noi, echipa de la conducerea PSD Dâmbovița, le mulțumim.

Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița și PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*