March 1, 2021

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan! Vizită la Școala Gimnazială Mihai Viteazul!

Am făcut o vizită la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, unitate de învățământ care, începând cu data de 08.02.2021, va primi elevii în haine noi!

Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) si finanțat din fonduri europene, a echivalat cu transformarea din temelii a școlii amintite, care este reabilitată în întregime, construindu-se nu mai puțin de 6 corpuri de clădire și realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36. În plus, s-a construit o sală de festivități, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică

Totodată, școala se bucură de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecție, imprimantă multifuncțională sau calculator (all in one PC). Tot urmare a investiției amintite, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar și un sistem de sonorizare.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*