June 19, 2021

Liderul Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și Ionuț Săvoiu! Intâlnire cu Ministrul Transporturilor, Cătălin Drula

Președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, a avut, ieri, o întâlnire la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii cu ministrul de resort, Cătălin Drulă.

Corneliu Ștefan a solicitat deblocarea procedurilor privind contractarea lucrărilor necesare modernizării DN71 Bâldana-Târgoviște și Târgoviște-Sinaia, mai ales că proiectul este matur din punct de vedere tehnic și economic.

De asemenea, președintele Corneliu Ștefan a susținut și realizarea unui proiect complementar modernizării DN71, cu profil de drum expres între Târgoviște-Tărtășești, ca variantă de ocolire pentru localitățile de pe traseu, dar care să nu excludă continuarea proiectului DN71.

Președintele Corneliu Ștefan a precizat, în cadrul discuțiilor, că deja a fost aprobată hotărârea nr.15 din 21.12.2020 privind inițierea procedurilor legale de constituire a unui parteneriat între județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru implementarea unor obiective de investiții. Prin aceasta, Consiliul Judeţean Dâmbovița a solicitat Companiei Naționale de Administrare asocierea într-un parteneriat care să ducă la implementarea acestui proiect.

În momentul de față, solicitarea a fost înaintată Ministerului Transporturilor pentru avizare de către CNAIR.

Ca urmare a discuțiilor de ieri, Ministerul Transporturilor a solicitat astăzi documente suplimentare pentru proiectele propuse de Corneliu Ștefan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*