June 16, 2021

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! În PDR nu au loc impostorii și lașii!

Da. Există un partid cu adevărat patriotic populist naționalist ce militează pentru libertatea, independența și suveranitatea deplină a națiunii române!

Știm că pentru unii sună aiurea după minciunile oficiale, dar aveți puterea să priviți adevărul în față!

Vă garantăm că există ca medicament natural și reprezintă in esența doctrinei, o șansă vitală pentru imunitatea neamului contaminat de minciună, trădare, riscuti si abuzuri, hoție și impostură !

Da. Există un partid politic de categoria grea, ce deranjează activ statul mafiot, pentru că prin resursele umane și rezervele interne militează și acționează matematic incontrolabil pentru o cauză justă: național-suveranism și acesta este doar vârful aisbergului problemelor sociale, nu baza sa.

Inovator, ambițios, curajos și sigur, sprijinit real prin decizii interne cu soluții interne poate asigura eficient securitatea și siguranța unui trai just si decent al națiunii române, nealiniat forțelor globalismului!

Da. Un partid politic nu poate apărea din neant. Un partid politic nu e cauza a ceva, ci tocmai consecința a ceva. În cazul nostru, un partid naționalist adevărat nu poate apărea decât dacă există o presiune socială populară și Liderul de urmat.

Liderul există așa cum există latent și filonul dur patriotic naționalist ce reprezintă cam 15% din masa populară nemulțumită de traiul indecent ca cetățeni europeni de rangul doi prin politicile partidelor poltice conduse de 31 de ani de ambasade și entități europene.

Noi, trezim la realitate populația cunoscând adevărul, formând mici comunități, indiferent de condiții pentru combaterea nedreptății, invulnerabile la atacul forțelor politice oculte .

Da. Formăm la nivel național comunități bazate pe principii solide cu naționaliști și patrioți, oameni de omenie, români de încredere.

Da. In momemtul de față, semințele national-suveranismului sunt plantate, există și așteaptă doar să fie hrănite cu dragoste de neam și țară pentru a răsări si a prelua puterea politică…

E o realitate!

România e pe butuci!

Important e să ne unim in numar cât mai mare!

Să luăm impreună în mod legitim și organizat atitudine împotriva elementelor antistatale care au ridicat nejustificat poverile fiscale și au adus creșterii alarmante a prețurilor pentru apă, gaze, medicamente și alimente…și a prețurilor privind dreptul la justiție, acte medicale și educație…

Dacă și voi ce stați inafara politicii nu contribuiți și nu puneți umărul, alături de noi in luptă, fără contribuitivitate, nu veți avea și satisfacția de a culege roadele crescute prin soluții interne.

Jocul juridic dintr-o zonă in altă zonă trebuie sa înceteze!

Statul subteran nedrept e foarte abil!

Dacă așteptați să aveti toți pensii speciale, veți rămâne supuși unor construcții politice artificiale și la nivelul de lamentare ca patrioți săraci, datori vânduți și controlați de unitățile militare ce au acaparat rețele sociale și întreg patriotismul vostru se va dovedi , din păcate, un incoerent act fals patriotic, nesănătos și disonant de cruda realitate.

Dacă vreți mai mult, este necesar să faceți mai mult alături de noi, cu responsabilitate față de adevăratul necesar stat român.

A-ți păsa de credință, de neam, de patrie, de drepturi și libertati înseamnă a te implica politic!

Da. În acest sens Politica a devenit o Loterie….fără soluții interne!

Dar fără durere, fără sacrificiu, ca adept al unui trai pe datorie fără mari obligații, laș si tăcut, cu burta plină in așternut cald și cu cafeaua aburindă, atâta vreme cât in fața calculatorului nu te deranjeaza nimeni, este marșav și ușor să te consideri un benefic român privilegiat al societății aflată in mișcare..spre pierzanie!

Aici se despart apele de noi, cu toate nevoile și sărăcia noastră .

Dacă n-aveți chef să îngroșați rândurile patrioților care fac cu mari sacrificii efortul de a evolua, vă spunem cât se poate de sincer că mai bine rămâneți in mizeria morală sau mergeți spre tabăra trădătorilor .

Vă veți încadra perfect acolo .

Oricum, fără o pregătire continuă in patriotism, fără o evoluție solidă în adevăr în care să vă transformați alaturi de cauza pentru țara voastră și propria familie, într-un soldat national drept republican conștient de ceea ce se petrece, nu veți putea face nimic bun pe viitor.

Lumea întunecată și cenușie in care trăim e foarte puternică, răzbunătoare și complexă.

În PDR nu au loc impostorii și lașii!

Da. Pentru că, n-o poți ataca dacă n-o înțelegi și, mai ales, dacă nu ii știi punctul slab și unde de 31 de ani e eroarea ce o protejează și unde eșuăm în a o face istorie.

Aceasta e Calea!

Alege cu inima pentru România: fii și tu patriot drept republican!

Silviu Crăescu – Președinte PDR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*