May 15, 2021

Exclusiv! Află cine candidează la Congresul ALDE pentru Președintia partidului!

ALDE vrea  înceapă reconstrucția și și aleagă o nouă conducere după pasul înapoi pe care l-au făcut foștii lideri naționaliCălin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Daniel Chițoiu, Andrei Gerea (plecat la PPUSL) și alții. Astfel, la finalul acestei săptămâni (Vineri, 16 Aprilie), va avea loc Congresul ALDE, organizat online din cauza pandemiei.

Pentru funcția de Președinte ALDE și-au anunțat candidatura 2 lideri cu greutate : omul de afaceri Daniel Olteanu – fost Prefect al județului Vaslui, fost deputat ALDE, și Cristi Barbu – lider ALDE la București, Rectorul Academiei de Tehnică Militară și “cel mai tânăr general al Armatei Române“, după cum l-a caracterizat Ionel Petre – lider ALDE.

Sunt 2 colegi de valoare, care s-au evidențiat și care și-au exprimat dorință de a candida. Miza noastră este ca, în 2024, ALDE să ajungă în Parlament și să intre la guvernare, tocmai pentru a pune în practică ideile pe care le avem, în special, în planul relansării economice și pentru susținerea IMM – urilor. Congresul ar trebui să fie o competiție constructivă, în care nimeni să nu piardă. Nu se împart funcții, se împart responsabilități!, a adăugat Ionel Petre.

Chestionat în ceea ce privește o eventuală candidatură a domniei sale, Ionel Petre ne-a mărturisit  “prefer să aleg Echipa, dacă ar fi să aleg între lideri și Echipă!“, declarații realizate în Studioul TV Online Riposta pe Net Târgoviște.

Potrivit unor surse, fostul Președinte ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, va candida pentru o funcție de Vicepreședinte Regional.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*