May 15, 2021

Exclusiv ! Psiholog din Targoviste, Andreea Elena Popescu, acuzat de lipsa de confidentialitate !

 

Relatia dintre psiholog si pacientul sau se defineste ca o relatie unilaterala si indreptata spre sustinerea pacientului prin empatie, o alianta de lucru bazata pe atitudine cooperanta si de incredere. De asemenea, se caracterizeaza prin acceptare neconditionata a pacientului, congruenta si colaborare, intr-un cadru cald, tolerant si intelegator.

Orice informatie dezvaluita in cadrul sedintelor ramane confidentiala si poate fi impartasita unor terti doar cu acordul si in prezenta pacientului, iar psihologul are obligatia sa respecte toate normele Codului Deontologic al profesiei si sa se conformeze reglementarilor Colegiului Psihogilor din Romania.

Nu acelasi lucru il face psihologul Andreea Elena Popescu, din Municipiul Targoviste, care este acuzata de lipsa de confidentialitate in relatia cu pacientii sai, cu influente nefaste la nivelul interactiunii unor membri de familie.

Concret, Andreea Elena Popescu ar fi divulgat nepermis informatii din cadrul sedintelor de psihologie unor persoane care nu ar fi trebuit sa cunoasca detalii care tin de intimitatea proprie, cu efecte dezastruoase in ceea ce priveste efortul parintilor de formare a pesonalitatii solide a propriilor copii, incalcand flagrant principiul confidentialitatii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*